fredag 19 juni 2015

Messi på besök hos sin systerdotter 9/6-2015

En av valparna i Messis systers Veras första kull, har nu flyttat hemifrån. Vi har turen att de inte bor så långt ifrån oss, så vi kan hälsa på ofta.
Messi som inte är direkt valpvan, utan har bara träffat Nisse-Valp tidigare, visste inte vad som väntade då vi kom dit. Vi har varit där tidigare och fikat och fått goda hundben samt slappat i deras fina trädgård. 

Messi hälsade på valpen genom grinden först och valpen tyckte att moster Messi var allt annat än en snäll släkting till henne. Usch vilken stor Borzoi! Messi skötte sig ypperligt och lade sig ner då vi kom in i trädgården, så den lilla fick undersöka den stora hunden. Efter ett tag var moster inte så hemsk och det gick att slappna av och vara som vanligt, även i  sällskap av en jätteborzoi!

Messi vill gärna ha matte för sig själv och när jag gosade med valpen, så kom fröken avundsjuk och ville vara med, eller egentligen ha bort valpen. Det löste hon på sitt sätt och bjöd in valpen till lek, då sprang den lilla och Messi fick matte för sig själv.

Vi hoppas på fler valpträffar, så att de kan leka ihop, då den lilla blir äldre.
Messi spanar in den lilla 


Lykke-Li

Messi tar det hela med ro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar