fredag 2 augusti 2013

Hundutställning Ransäter 2013, en annan form av syskonträff!

 

Åskådarligan var även i år på plats, på den årliga hundutällningen i Ransäter.

Utställning är inget vi direkt tränat på, jag och Messi. En flygande Borzoi är inte lätt att ha och när vi dessuom springer åt olika håll och inte heller rakt, så lär vi få träna lite mer. Karta, kompass och GPS, kanske vore till god hjälp för oss i utställningssammanhang.  Men titta kan man ju alltid göra och handla hundsaker också, för den delen.

På lördagen var vi  alltså där och handlade, Messi var lyckligast av alla (vill jag tro). Vi tittade också på fina broder Frodo, dvs Anniehoods Incredible Carrier Frodo, som blev  CAC, CACIB, BOB and BOG 4!

Anniehoods Incredible Carrier Frodo

 
Messi charmade ju många med sitt sätt och framförallt sitt graciösa sätt att stjäla hundgodis, från olika försäljare, inte konstigt att det blev dyrt...

På Söndagen var vi där och träffade vänner och lät bli att handla och Messi lät bli att stjäla, tack och lov. Messi var trött och satt och sig och vilade, medan hennes ständigt hungriga matte åt lunch.







En vilande Borzoitjej, med egen "stol"








                                                        
 
 
 
Anniehoods Incredible Messi of Gloria "Messi"


 Två av Syskonen Borzoi,
Anniehoods Incredible Carrier Frodo "Frodo" och Anniehoods Incredible Glory "Vera"

 
 

1 kommentar:

  1. Alltid lika kul att läsa om Ditt o Messis alltid lika aktiva liv :-) Tänk om alla hundar fick uppleva och vara med som din Messi! tack Kicki för att DU är Messis matte :-)

    SvaraRadera